3 επισκέπτες και 0 μέλη online
Λεπτομέρειες
| GOANNAM
Member |
| 29/04/2008 13:12 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Η΄ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ |
|---|
| tzoubris
Administrator |
| 30/04/2008 05:03 Εγώ πάντως πιστεύω πως τα όνειρα δεν είναι προφητικά, αλλά εκφράζουν τις φοβίες μας, τα απωθημένα μας, τις επιθυμίες μας! Αν δε μας συμβεί βέβαια το δικό σου περιστατικό "GOANNAM", δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να εμφανίζεται μέσα στα όνειρά μας μέρος της μελλοντικής μας ζωής! Δεν ξέρω αν θα ήθελα να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, άλλα απ' ό,τι μας έδωσες να καταλάβουμε, μάλλον δεν είναι και ό,τι καλύτερο...! ![]() Όταν η αγάπη και το πάθος κινούνται με απόλυτη αρμονία τότε η ψυχή και το σώμα γεύονται τις χαρές του έρωτα! |
|---|
| sunset
Member |
| 01/05/2008 06:32 Εμένα πάντως κάποια όνειρα έχουν βγει στην παραγματικότητα! Όχι όλα, αλλά ακόμη και αυτά τα λίγα είναι αρκετά για να με προβληματίσει το θέμα των ονείρων. Είσαι το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της ζωής μου! |
|---|